Вважається, що на сирній дошці повинно бути не менше 5 сортів сиру. Наприклад, ви можете використовувати у одній сирній тарілці сири з різного молока. І коров'ячого, і козячого, і овечого, і буйволячого... Намагайтесь використати у одній сирній тарілці найрізноманітніших сортів, від ніжних до пікантних.
Зазвичай, сири викладаю за годинниковою стрілкою. Нейтральні (за ароматом) сири викладаються у низу тарілки, а далі за годинниковою стрілкою - сильніші сири, за мірою зростання аромату та пікантності.
Сир необхідно подавати тільки за кімнатної температури!
Сир потрібно куштувати починаючи з нейтрального сиру і плавно переходячи до пікантніших сортів. Так ви зможете відчути весь спектр смаків вашої сирної тарілки
.
Немає коментарів:
Дописати коментар